fbpx

В Івано-Франківську два гіпермаркети продадуть з молотка

Економіка 20:39, 04.11, 2016

16 листопада відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом, у забезпечення якого передано будівлю гіпермаркету та супермаркет будівельних матеріалів/побутової техніки в Івано-Франківську. Стартова ціна лоту – 40,78 млн грн.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж право вимоги за кредитом юрособи, що перебуває на балансі ПАТ "Банк Форум". Компанія-позичальник веде активну господарську діяльність у сфері будівництва та експлуатації (передача в оренду) власного нерухомого майна, повідомляє прес-служба ФГВФО.

Обслуговування кредиту припинилось лише після введення в банк тимчасової адміністрації. Станом на початок вересня цього року заборгованість за договором (тіло та нараховані відсотки) сягнула 117,81 млн грн.

При цьому у забезпечення за кредитом передано два об’єкти торговельної нерухомості загальною площею 16 572,8 м кв. у м. Івано-Франківськ.

Мова йде про приміщення гіпермаркету загальною площею 13 062,8 м кв. Комплекс було введено в експлуатацію в 2005 році. Приміщення обладнане системою відеоспостереження, клімат-контролю, пасажирськими та вантажними ліфтами. Крім того, у гіпермаркеті є спеціальні зони для відпочинку та дитяча кімната. Поруч з комплексом розташовується паркувальний майданчик на 200 машино-місць.

Також у заставі банку – приміщення супермаркету загальною площею 3 559,4 м кв., що  використовується для продажу побутової техніки. Будівля здається в оренду єдиному орендарю юридичній особі.

Об’єкти, що перебувають у заставі банку, розташовані неподалік один від одного по вул. Гетьмана Мазепи у Івано-Франківську.  

Детальнішу інформацію про актив та умови участі у торгах можна переглянути за посиланням.

Аукціон з продажу лоту відбудеться 16 листопада на електронному майданчику ТБ "Українська агропромислова".

Стартова ціна лоту – 40,78 млн грн.

Заявки на участь у торгах приймаються до 11 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: