fbpx
  • Головна
  • Новини
  • В Калуші відбувся благодійний концерт на підтримку пораненого земляка

В Калуші відбувся благодійний концерт на підтримку пораненого земляка

14:32, 03.12, 2014

В Калуші напередодні Міжнародного дня інвалідів відбувся благодійний концерт з метою збору коштів для лікування калушанина, спортсмена, професійного футболіста Олега Івахнюка.

29-річний боєць батальйону "Донбас" отримав важке поранення під Луганськом. Чоловік вже переніс 16 операцій, але після однієї із них перестав відчувати ноги.

Організатори концерту – Калуська спеціалізована школа-інтернат для дітей з вадами слуху вражали зворушливими виступами своїх вихованців.

"На очах з'являлись сльози від того, як діти з вадами слуху своїми рухами і танцями передавали любов та енергетику глядачам. Я щиро пишаюсь людьми, які, самі потребуючи допомоги, стали небайдужими до горя земляка", – поділився враженнями від концерту начальник управління молоді і спорту облдержадміністрації Ростислав Микитюк.

Він також передав кошти на лікування бійця від працівників управління, СДЮШОР по футболу "Прикарпаття", СДЮШОР з боксу та легкої атлетики, спортивної школи "Інваспорт", інформує КУРС з посиланням на Івано-Франківську ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: