fbpx

В Коломиї проходить фестиваль вуличного мистецтва "Арт-Візія"

Суспільство 15:00, 09.08, 2015

Ребрендинг прикарпатського міста Коломия як центру культури вирішили в такий спосіб започаткувати організатори вуличного фесту.

Коломия – місто мистецьке, різнобарвне, естетичне. Щоби нагадати мешканцям про це, ініціативна група коломиян вирішила влаштувати фестиваль вуличних мистецтв "АРТ-ВІЗІЯ", спрямований на відродження культурного обличчя міста та ребрендування проспекту Чорновола як його культурної артерії.

Сьогодні проходить перший фестиваль, на який зберуться цікаві люди: музиканти, художники, майстри, театрали з різних куточків України, інформують організатори у групі Типова Коломия у Фейсбук.

У програмі фестивалю: музична частина  гітари, скрипки, фортепіано, там-тами, кавер-гурти, бандура; вуличні художники  карикатури, швидкі портрети, художники із власними роботами, художники за роботою; мaйстер-класи – орігамі, писанкарство, ікони на склі, робота із дротом та шкірою, ловці снів; фото – фотосушка і фотозони; балконні поетичні виступи; акробати на ходулях; танцювальний флеш-моб; фаєр-шоу.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: