fbpx
  • Головна
  • Новини
  • В Коломиї п'яний чоловік розбив двері магазину, щоб в ньому заночувати

В Коломиї п'яний чоловік розбив двері магазину, щоб в ньому заночувати

13:37, 29.07, 2014

В Коломиї чоловік в стані алкогольного сп'яніння розбив двері супермаркету та вирішив заночувати у приміщенні магазину. У результаті чоловіка госпіталізували з численними порізами рук та обличчя від розбитого скла.

Близько 5 години ранку надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з охоронюваного супермаркету по вулиці Палія, що в м.Коломия. На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання Державної служби охорони.

Прибувши на місце події, правоохоронцями було виявлено, що вхідні двері в супермаркет розбиті. Дотримуючись заходів особистої безпеки, працівники міліції зайшли в приміщення й побачили невідому особу, яка лежить на підлозі магазину з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу міліції та карету швидкої допомоги, адже в невідомого були численні порізи рук та обличчя від розбитого ним скла.

Паспортні дані правопорушника на місці події міліціонерам встановити не вдалося у зв’язку з його неадекватною поведінкою.

Затриманого працівники швидкої допомоги доставили в Коломийську центральну районну лікарню для надання медичної допомоги. На разі по даному факту ведеться перевірка. Сума завданих збитків встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: