fbpx

В Коломиї триває мистецька акція "Діалоги у просторі і часі"

Культура 16:34, 05.10, 2014

У виставкових залах Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Й. Кобринського, що в Коломиї, розпочалась мистецька акція “Діалоги у просторі і часі”, присвячена 20-річчю від створення Коломийської Асоціації Мистців та 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка.

Експозиція виставки висвітлює різні школи та рівень майстерності, філософські проблеми та право вибору мистця у сучасному світі. Під час виставки були прийняті нові та номіновані почесні члени Коломийської Асоціації Мистців, інформує ОДТРК "Карпати".

Організація не залишилася осторонь від нагальних проблем української армії. 18 відомих художників, доля яких пов’язана з Коломиєю, передали свої твори на благодійний аукціон, який відбувся під час відкриття акції. Серед них – Марта Базак, Віталій Бартенєв, Василь Андрушко, Богдан Боднарук, Галина Вінтоняк, Олена Зотова, Ярема Проців, Микола Семеняк, Мирослав Ясінський, Роман та Наталія Захарчуки, Іван Базак, Валерій Дідорак та ін. Усі кошти, виручені на аукціоні, будуть передані для потреб української армії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: