fbpx

В Коломиї затримали "підвальних крадіїв"

Суспільство 13:28, 30.11, 2017

Двоє невідомих чоловіків проникли до підвального приміщення житлової багатоповерхівки та намагалися викрасти майно мешканців будинку. Довести злочинний намір до кінця крадіям завадили сусіди, які викликали правоохоронців.

До Коломийського відділу поліції надійшло повідомлення від жителів місцевої багатоповерхівки. Заявники повідомили, що стали свідками, як невідомі особи виломлюють двері підвалу вказаного будинку та намагаються вчинити крадіжку.

Отримавши повідомлення, наряд групи реагування патрульної поліції Коломийського ВП негайно виїхав на місце події та почав перевіряти приміщення. У підвалі на гарячому вони застали двох чоловіків, котрі намагалися викрасти дві євробатареї, металевий візочок для перевезення сумок та металобрухт.

В ході проведення першочергових заходів поліцейські встановили осіб зловмисників. Ними виявились 20- та 23-річні коломияни, які уже раніше потрапляли в поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів.

Зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України. Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні цього злочину та на цей час судом вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Крім того, правоохоронці перевіряють підозрюваних на причетність до ряду крадіжок з підвалів мешканців Коломиї. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 ( Замах на злочин) та за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: