fbpx

В Косові триває будівництво нового мосту. ФОТО

Суспільство 10:56, 17.03, 2019

На мосту через річку Рибниця в місті Косів, км 77+397 автомобільної дороги загального користування державного значення Р-24 Татарів – Кам'янець-Подільський тривають роботи.

Підрядна організація ТОВ "ПБС" здійснює монтаж двох прогонів. Готується опалубка під армування плит під прогонову будову проїзної частини, повідомляє САД.

Нагадуємо, що 2018 році відновлено роботи з будівництва мосту, зруйнованого повінню 2008 року, на Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський у місті Косові.

На балансі Служби автомобільних доріг у Івано-Франківській області на дорогах загального користування державного значення перебуває 363 мости загальною довжиною 10,5 тисячі погонних метрів. Питома вага штучних споруд на цих автодорогах удвічі вища за середню в Україні. Більшість мостів споруджена в 60-70-х роках минулого століття.

Підрядні організації САД періодично обстежують стан мостів, визначають найпроблемніші з них та накреслюють обсяги робіт, які потрібно здійснити першочергово.

Будівництво та ремонт штучних споруд планується відповідно до висновків, отриманих внаслідок проведених спеціалізованими організаціями обстежень або за виробничою потребою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: