fbpx

В купальниках на лижах: у Буковелі відбулася гучна "Гавайська вечірка" . ФОТО

Стиль життя 16:48, 01.04, 2019

Минулої суботи, 30 березня, у ТК "Буковель" відбулася "Гавайська вечірка". Лижники здійснили масовий спуск у купальних костюмах.

Присутніх розважали весняними DJ сетами, конкурсами, подарунками та яскравими коктейлями.

Долучитися до такої події завітали близько 500 відпочивальників зі всієї України та навіть з-за кордону. Їм подарували леї – традиційні гавайські квіткові намиста.

Та влаштували різноманітні конкурси та розваги. Як-от, до прикладу, відомий танець-змагання лімбо. Та головною родзинкою вечірки став спуск у купальниках та екстравагантних костюмах.

Організатори пояснюють: зараз у "Буковелі" настала пора, коли ще можна кататися і водночас засмагати на сонці. Крім цього, тут ще й приємно дивують ціни. 

Оксана Островська, представник ТК "Буковель", каже, що оксамитовий сезон у Буковелі – це шалений цінопад.

"Ціни падають на все: на скіпаси, на проживання, на харчування, і от саме Гавайською вечіркою ми вирішили відзначити початок оксамитового сезону, оскільки є прекрасне сонце, є неймовірно багато снігу, працюють всі траси, всі витяги, тому сезон триває", – говорить Оксана Островська.

У "Буковелі" не виключають, що старт оксамитового сезону у подальші роки відзначатимуть саме у такому форматі. Загалом, він триватиме тут до 15 квітня. А далі це залежатиме від погоди.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: