fbpx

В лікарні на Прикарпатті капітально відремонтували пологове відділення. ФОТО

Здоров'я 10:02, 11.01, 2019

Вчора відбулося урочисте відкриття капітально відремонтованого пологового відділення Рожнятівської центральної районної лікарні.

Як наголосив під час вітального слова очільник області Олег Гончарук, сьогодні головне завдання медичної реформи – це надання якісних медичних послуг. Саме тому реконструкція та відновлення лікарень, капітальний ремонт відділень дають нове життя медицині, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.

"Усі ми розуміємо важливість забезпечення належних умов перебування матерів та їх діток – адже від цього залежить їхнє здоров’я. І справді, підвищення якості надання медичних послуг залежить не лише від дороговартісного обладнання, але й від елементарних умов перебування. Хочу наголосити, що на Рожнятівщині сформувалася сильна команда, яка працює над розвитком краю. Безумовно, ви всі маєте підтримку обласної влади, Уряду і Президента України Петра Порошенка, адже підвищення якості надання медичних послуг залишається для нас пріоритетом.

Завдяки спільній праці за три роки на Рожнятівщині вдалося відновити приміщення пологового та гінекологічного відділень, проводиться ремонт хірургічного та відділення невідкладної допомоги. Капітально відремонтовано приміщення Рожнятівської поліклініки, проведено благоустрій території ЦРЛ, ведуться роботи в інших медичних закладах. Працівники цієї галузі особисто для мене завжди були прикладом відданості своїй професії та служіння людям", – зазначив Олег Гончарук.

Нардеп Анатолій Дирів зазначив, що відкриття такого відділення є важливою подією для Рожнятівського району.

Він додав, що задля покращення функціонування первинної ланки, в районі впродовж цих років проводяться капітальні і поточні ремонти ФАПів і амбулаторій у селах Топільське, Ясень, Спас та у новостворених амбулаторіях.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: