fbpx

В медуніверситеті відбулась конференція від Cambridge English Assessment: думали, як медикам покращити рівень англійської

Суспільство 13:08, 27.02, 2018

Днями в Івано-Франківському національному медичному університеті з ініціативи кафедри мовознавства відбулася методична конференція від Cambridge English Assessment, присвячена питанням покращення знань з англійської мови.

Про це повідомляє сайт ІФ ОДА.

Захід провели представники Grade Education Centre (Київ), котрий є офіційним Платиновим партнером Cambridge English Assessment в Україні. Із присутніми спілкувалися керівники екзаменаційного та навчально-методичного департаментів Grade Education Center Ольга Файзуліна й Анфіса Крамаренко.

"Ця конференція є дуже важливою для наших викладачів і працівників, адже вони мають змогу ознайомитися з важливими аспектами вивчення англійської мови, – зазначила завідувач кафедри мовознавства, професор Світлана Луцак. – Зокрема, окрема лекція присвячена посібникам, які допоможуть медикам вдосконалити свої знання англійської мови. Ще одна тема, передбачена в програмі, стосується іспитів IELTS, а також іспиту FCE, який власне складають викладачі нашого університету, та всієї серії кембриджських іспитів, які має право приймати центр "Грейд"".

Нагадаємо в лютому 2017 року ІФНМУ підписав договір про співпрацю з Освітнім центром "Грейд". Завдяки цьому працівники університету мають змогу готуватися до іспиту з англійської мови на рівень В2 та складати FCE у стінах рідного навчального закладу.

"Освітній центр "Грейд" є найбільшим екзаменаційним центром іспитів Cambridge English Assessment в Україні, – розповіла Ольга Файзуліна. – Зараз, згідно із постановою Міністерства освіти і науки України, для викладачів університетів важливо надати сертифікат про підтвердження рівня мовної компетенції з володіння англійською мовою на рівні B2. Також цей сертифікат потрібен, щоб отримати або підтвердити науковий ступінь. Тож сертифікаційний іспит зараз дуже важливий для викладачів університетів".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: