fbpx

В медуніверситеті відбулися змагання з волейболу

Спорт 20:55, 18.04, 2016

Днями в приміщенні фізкультурно-оздоровчого комплексу ІФНМУ відбулись змагання з волейболу на кубок студентського профспілкового комітету ІФНМУ.

В турнірі взяли участь чотири команди університету, три з яких представляли медичний факультет (2 команди лікульників, 1 команда педіатрів) і одна – інститут післядипломної освіти ІФНМУ (команда інтернів). 

Незважаючи на те, що подібні змагання проводяться в університеті вперше та на невелику кількість учасників, команди показали неабиякі вміння у цьому виді спорту. Боротьба виявилась напруженою та непередбачуваною. 

Перше місце в турнірі здобула команда медичного факультету (капітан Бунчак Денис), яка у фіналі змагалася з колегами по факультету (капітан Кабан Василь). Третє місце зайняла команда інтернів (капітан Заболотовський Іван). І почесне звання учасника змагань отримала команда педіатрів (капітан Новак Руслан). 

Організатори змагань висловлюють подяку за сприяння та допомогу у проведенні турніру завідувачу кафедри фізичного виховання та здоров'я Левку Володимиру, а також всім, хто брав участь та вболівав. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: