fbpx

В ніч після Великодня франківська поліція затримала 7 п'яних водіїв. Одного – вчетверте

Суспільство 14:27, 09.04, 2018

Патрульна поліція в Івано-Франківську минулої ночі відпрацьовувала дотримання правил дорожнього руху на дорогах міста.

В Івано-Франківську під час патрулювання в ніч з 8 на 9 квітня патрульні склали 7 протоколів за ст. 130 – керування транспортними засобами особами у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Зокрема, на вулиці Шевченка поліція зупинила "Део Ланос". У крові 21-річного водія виявилося 1,19 проміле алкоголю. Він натомість стверджував, шо випив всього-на-всього два пива і просив пробачити це з нагоди свята. Як наслідок, на нього склали протокол.

Цей молодий чоловік вже й раніше керував автомобілем у нетверезому стані, і на нього вже складали протокол. Однак тоді суд його виправдав і скасував постанову.

Крім того, вночі по вулиці Галицькій, 145 патрульні зупинили автомобіль "Фольксваген Гольф", водій якого кермував з ознаками наркотичного сп’яніння. На 24-річного водія також склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП. Для нього це вже четвертий протокол цього року, повідомляє прес-служба патрульної поліції області.

Впродовж минулої доби на Прикарпатті впіймали 37 нетверезих кермувальників, інформує управління обласної нацполіції. На водіїв, які керували автотранспортом у нетверезому стані (ст.130 КУпАП), складено адміністративні протоколи.

Читайте також: У Франківську п'яний пасажир іномарки перед дитиною і дружиною вдарив патрульного в лице

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: