fbpx

В обласній дитячій лікарні відкрили сучасний кабінет комп’ютерної томографії

Здоров'я 16:34, 23.01, 2018

Сьогодні в обласній дитячій клінічній лікарні урочисто ввели в експлуатацію сучасний комп’ютерний томограф, за допомогою якого для понад тисячі маленьких прикарпатців з усієї області будуть проведені новітні, високоінформативні методи обстеження організму.

Оглянути медичне обладнання завітали голови облдержадміністрації Олег Гончарук і голова обласної ради Олександр Сич, повідомляється на сайті ІФ ОДА.

"Завжди приємно, коли матеріально-технічна база медичних закладів оновлюється, створюються нові можливості для лікування пацієнтів, – зазначив Олег Гончарук.  Адже медичні послуги лише тоді будуть якісними, коли працюватиме відповідне обладнання та висококваліфікований медичний колектив. Переконаний, що можливість швидко і точно діагностувати хворобу, значно полегшить процес лікування. Саме тому протягом останніх років ми робимо акцент на закупівлі діагностичного обладнання".

Слід зазначити, що вартість томографа склала близько 10 мільйонів гривень. Левова частка коштів – фінансовий ресурс обласного бюджету.

Для того, аби обладнання запрацювало, у лікарні провели капітальний ремонт приміщення, зокрема, перемурували стіни, випробували стійкість підлоги, на якій розмістили томограф.  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: