fbpx

В облдержадміністрації на конкурс на заміщення двох посад подалося по одній особі

Суспільство 10:26, 28.12, 2016

В облдержадміністрації відбуваються конкурси на заміщення вакантних посад заступника директора департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ОДА і заступника директора департаменту соціальної політики ОДА – начальника управління соціального захисту населення.

На зайняття відповідних посад свої кандидатури подали по одному претенденту, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Конкурсну комісію, до якої увійшли представники облдержадміністрації та керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, очолив заступник голови – керівник апарату ОДА Валерій Крецул.

За його словами, визначення переможця відбуватиметься у три етапи: відповідь на 40 тестових запитань, письмове завдання та співбесіда.

Конкурсанти, які правильно дадуть відповідь на 24 тестові завдання, матимуть можливість брати участь у другому турі, а відтак, відповідно до отриманих результатів, і в проведенні співбесіди.

Конкурсантам будуть запропоновані питання зі знання Конституції України, законодавства про державну службу, антикорупційного та бюджетного законодавств.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: