fbpx

В основі футбольної збірної Івано-Франківської області – гравці ФК "Калуш"

Спорт 17:01, 20.06, 2014

На початку липня збірна області змагатиметься у відбірковому турнірі «Кубок регіонів УЄФА» разом з іншими командами, які претендують на право представляти Україну на міжнародних змаганнях за участю кращих аматорських колективів континенту.

Про це мова йшла на прес-конференції 20 червня. На ній офіційно оголосили, що ФК «Калуш» (тренер Роман Драган) став базовою командою збірної Івано-Франківської області. Таке одностайне рішення було прийнято на виконкомі ІФФФ, – пише "Галицький кореспондент".

В. о. голови ІФФФ, голова комітету арбітрів ІФФФ Тарас Клим зазначає, що цьогорічний турнір має свої відмінності:

«Цьогорічний турнір суттєво відрізняється від попередніх насамперед тим, що участь у ньому можуть брати виключно аматори, тобто гравці, які не мають професійних контрактів. Ми маємо бажання провести відібковий турнір саме у Калуші, присвятивши його вагомому ювілею – 100-річчю калуського футболу».

За словами Тараса Клима, основу збірної Івано-Франківської області складатимуть не лише нинішні гравці ФК «Калуш», а й інших команд краю:

«Головна команда краю матиме можливість підсилити свій склад кращими гравцями-аматорами Прикарпаття, що беруть участь у чемпіонаті та першості області. Маю надію, що ФК «Калуш» гідно представить Івано-Франківщину на відбірковому етапі».

Президент ФК «Калуш» Роман Бігун зазначає, що фінансово і організаційно місто готове прийняти в себе відбіркові змагання, адже стадіон «Хімік» є чи не найкращим у області, а сам клуб має суттєву підтримку з боку міського голови Ігоря Насалика. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: