fbpx

В Отинії громадська організація, яка опікується людьми з інвалідністю, відсвяткувала свій ювілей. ВІДЕО

Суспільство 18:10, 08.05, 2018

З надією в серці. Громадській організації "Товариство молодих інвалідів та їх батьків "Надія Отинії" 5 років. Ця благодійна організація добре знана на Коломийщині, адже за цей час допомогла багатьом тутешнім родинам.

Нині вихованцями організації є понад сотня дітей. Серед них інваліди, важкохворі та соціально незахищені. І усі вони, зізнається керівник організації Антоніна Шушкевич, стали для неї найріднішими. 

"Я знаю дні народження їх усіх, усі їхні хвороби, хто що любить. Розумію, як їх підтримати, потримати за руку. Хоча сама іноді плачу ввечері, буває і так", – зізнається голова ГО "Товариство молодих інвалідів та їх батьків "Надія Отинії" Антоніна Шушкевич.

Та сьогодні тут не місце сльозам. Лише посмішки та безліч подарунків. І не лише від поважних гостей для "Надії Отинії". Самі вихованці підготували присутнім  безліч творчих подарунків. Співорганізатором цього святкового дійства є народний депутат України, один з лідерів партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Юрій Дерев'янко. "Надією Отинії" він опікується від дня створення організації. 

"Народний депутат України Юрій Дерев'янко завжди допомагав і підтримував організацію "Надія Отинії", аби діти цього центру завжди почували себе захищеними та не самотніми",  зазначила помічник народного депутата України Юрія Дерев'янка Марія Карпюк

"Мені головне з ним порадитись, з його юристами. З самого початку вони фактично створили цю організацію. Все, що було необхідно,  все йшло через руки Дерев'янка. Усім онкохворим він допомагав. Хоча ще не було організації",  розповідає Антоніна Шушкевич.

Цьогоріч у подарунок від народного депутата Юрія Дерев'янка "Надія Отинії" отримала кондиціонер. 

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: