fbpx

В Отинійській школі техпрацівникам боргують зарплату. ВІДЕО

Суспільство 19:22, 10.04, 2018

Техпрацівникам Отинійської школи боргують зарплату. У школі понад три десятки техпрацівників. А це бібліотекар, сторожі, медсестра та прибиральниці. Зароблене за третину лютого і за березень їм виплатили лише напередодні Великодня. Чи матимуть гроші за квітень – наразі невідомо.

Якщо і надалі буде така ситуація, каже директор школи Наталія Гринів, доведеться скорочувати персонал.

"Не хотілося б цього робити, адже школа велика. Нам просто не вистачить робочої сили для виконання усіх завдань, які потрібно в такій великій школі.  А в нас хороший колектив, люди з розумінням відносяться до всього. Доводиться з людьми багато говорити, переконувати, просити",  коментує Наталія Гринів.

Така ситуація неабияк непокоїть народного депутата України, одного з лідерів партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Юрія Дерев'янка. Аби посприяти у вирішенні проблеми, його помічники вже підготували відповідні звернення до місцевних чиновників.

"Від Юрія Богдановича будемо сприяти депутатськими зверненнями на Коломийську райраду, чому допущена дана ситуація і як її вирішити",  каже помічник народного депутата Юрія Дерев’янка Марія Карпюк.

Крім того, нещодавно Юрій Дерев'янко звернувся із запитом до Кабміну, в якому просить збільшити на 485,2 млн гривень видатки з держбюджету для Івано-Франківської області на забезпечення своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: