fbpx

В січні у прокат вийде українська кінокомедія "Свінгери" з Ольгою Поляковою в одній з головних ролей

Культура 21:41, 23.11, 2017

"Свінгери" – це комедія про стосунки, пристрасть та непорозуміння. Одного вечора дві київські пари вирішили влаштувати собі парк емоційних атракціонів і помінялися партнерами...

Оля Полякова знялася в ролі світської левиці Ілони, яка мріє стати дизайнеркою піжам. На ній стандартний набір київської світської левиці: від сумки "Шанель" до "лабутенів". Для повного щастя не вистачає лише обручки Tiffany, адже її головне завдання – одружити на собі столичного багатія Ігоря, з яким у неї стосунки, повідомляється на сайті телеканалу "1+1".

"Я зіграла ну майже себе, – каже Оля Полякова.  Гламурна блондинка, яка на початку кар’єри також витрачала грошенятка свого чоловіка".

Зйомки у комедії "Свінгери" стали справжнім викликом для артистки, адже сценарій передбачав не тільки комічні діалоги, а й відверті сцени з партнерами.

"Окрім свого чоловіка, я ні з ким не цілувалася тринадцять років! – зізнається Оля.  І можу сказати, що саме пристрастний поцілунок в кадрі був для мене найбільш нервозним моментом. Замість того, щоб цим насолоджуватися (я не знаю, можна ж цим насолоджуватися на зйомках?), я думала: "Боже, мене вб’є мій чоловік і не пустить додому!" Але я так давно хотіла стати акторкою, що підійшла до цих зйомок дуже відповідально і з усім упоралась".

Разом з Поляковою в комедії знявся зірковий акторський склад: український секс-символ Дар’я Астаф’єва, народний артист України Олексій Вертинський, зірки театру та популярних телесеріалів Анна Саліванчук, В’ячеслав Довженко та Михайло Кукуюк.
 
Українську секс-комедію "Свінгери" можна буде побачити в кінотеатрах з 1 січня 2018 року. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: