fbpx

Сич готовий взяти учасників АТО радниками

Суспільство 18:30, 27.12, 2015

Після конфлікту в обласній раді її голова Олександр Сич пішов назустріч ветеранам та пообіцяв представникам Івано-Франківської обласної асоціації учасників АТО зробити їх своїми радниками.

Сьогодні Олександр Сич взяв участь в установчій конференції Івано-Франківської обласної асоціації учасників АТО. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці. 

"Голова Асоціації Тарас Шпук делегований конференцією бути радником голови обласної ради з усіх питань соціального захисту учасників АТО та їхніх сімей. Окрім того, домовилися, що в кожну постійну депутатську комісію обласної ради Асоціація делегує свого радника з правом дорадчого голосу. Кожному із них готовий надати статус радника голови обласної ради на громадських засадах, Отож, всі наболілі проблеми постараємося вирішувати оперативно й конструктивно, а тим самим унеможливимо різним пройдивістам маніпулювати іменем та подвигом новітніх героїв", – написав Сич.

Нагадаємо, на сесії Івано-Франківської обласної ради між Олександром Сичем та учасниками АТО виникла суперечка з приводу створення депутатської комісії у справах учасників АТО.

Ветеран АТО та волонтер Андрій Долик заявив, що в обласній раді варто нарешті створити окрему депутатську комісію у справах бійців АТО.

Олександр Сич відповів, що це неможливо, оскільки комісія не зможе займатися всіма потребами учасників АТО, і порадив учасникам АТО звертатися зі своїми проблемами до відповіданих служб ОДА, які напрацюють відповідні пропозиції і передадуть облраді на розгляд. 

Так само голова облради на сесії "зарубав" пропозицію делегувати представників громадських організацій учасників АТО та волонтерів у депутатські комісії з правом дорадчого голосу для контролю за розподілом коштів і витратами.

Сьогодні голова облради змінив свою думку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: