fbpx

Поліція не помічає гральних клубів у центрі міста, – Марцінків вимагає звільнити Франківськ від незаконного бізнесу

Суспільство 11:40, 29.03, 2017

Сьогодні на оперативній нараді у міського голови представники Нацполіції похвалились, що прикрили один гральний заклад у місті. Руслан Марцінків відповів, що таких закладів дуже багато, а поліція їх наче не помічає.

Днями у Франківську викрили зал з гральними автоматами, замаскований під комп'ютерний клуб. 

"В центрі міста таких клубів багато. Їх ніхто не бачить. Стоять в центрі з відчиненими дверима, кожен може зайти і сфотографувати, а поліція не бачить", – сказав Руслан Марцінків

Марцінків попросив поліцію активніше працювати та звільнити місто від гральних клубів хоча б у центральній частині міста.

Представник Муніципальної варти Богдан Кухарук додав, що вони також допомагали поліції документувати факт викриття грального закладу днями. Він додав, що здебільшого власники грального бізнесу мають "хороше прикриття", в тому числі юридичне.

"Тому вони можуть дозволити собі працювати із відчиненими дверима", – додав преставник Муніципальної варти.

Заступник міського голови Олексій Кайда зазначив, що це незаконний бізнес і це всім відомо. 

"Ми всі знаємо, хто їх "кришує",  додав він. 

Руслан Марцінків порадив Муніципальній варті частіше радитись з юристами, щоб на них не відкривали кримінальні справи, бо вони незахищені законом.

"Залітають патріоти з балаклавами в гральні клуби і трощать їх, то на них відкривають справи, а на гральні заклади  ні",  резюмував Кайда.

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: