fbpx

В Тисмениці на хабарі затримали начальника відділу ДСНС

Суспільство 13:19, 24.12, 2015

Оперативники прикарпатського СБУ та Військова прокуратура затримали на хабарі начальника Тисменицького районного відділу УДСНС в області.

Про це кореспонденту Бліц-Інфо стало відомо із джерел у правоохоронних органах. Посадовець вимагав від підлеглого "винагороди" у розмірі 1500 доларів за переведення на вищу посаду. Та надзвичайник не розгубився і "здав" начальника в СБУ. У підсумку, його затримали "на гарячому".

Подія трапилась сьогодні. Тож наразі на місці затримання ще працюють працівники СБУ та Військової прокуратури. Відкрите кримінальне провадження за ст. 368 ч. 3 ККУ (Одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище) , що карається позбавленням волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

До слова, раніше правоохоронці задокументували, як чиновник взяв хабар у розмірі 200 Євро за прийняття на посаду в один із підпорядкованих відділів. 

 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: