fbpx

В Умані розпочався суд над вбивцею студентки з Коломиї. ВІДЕО

Суспільство 08:46, 10.04, 2016

Під Уманським міськрайонним судом ще до початку засідання збираються люди, тут рідні та друзі 20-річної студентки із Коломиї Анни Павленко, яку в січні знайшли вбитою у власній квартирі.

Нагадаємо, дівчина навчалася на четвертому курсі Уманського Державного педагогічного університету ім. П. Тичини. Її з перерізаним горлом у власній квартирі знайшли батьки.

За кілька днів поліція затримала підозрюваного у її вбивсті 22-річного чоловіка. З дівчиною він познайомився через соціальні мережі, потерпіла запросила його в гості, щоб він зробив їй татуювання. Коли чоловік робив дівчині тату в неї дома, звернув увагу, що дівчина має добрі статки, вирішив її вбити та заволодіти майном. Вдарив потерпілу електрошокером, після чого наніс численні ножові поранення, після чого забрав з квартири золоті прикраси та вартісну техніку і поїхав до Києва, де збув крадене майно. Потім повернувся в Одеську область, де і був затриманий оперативниками.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Люди прийшли під суд, аби підтримати батьків Анни та подивитися в очі нелюду, який позбавив холоднокровно молоду дівчину життя.

Подробиці – у сюжеті "Надзвичайних новин"

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: