fbpx

В зоні АТО терористи з мінометів обстріляли українських військових

Суспільство 10:40, 02.04, 2016

В зоні проведення АТО активність бойовиків залишається високою. За добу, що минула, вони здійснили 65 обстрілів, що на 12 менше у порівнянні з попередньою.

Про це повідомляє прес-центр Штабу АТО у Фейсбуці.

Використовуючи зброю, заборонену Мінськими домовленостями, незаконні збройні формування завдали вогневих ударів з мінометів калібрів 120 мм та 82 мм по підрозділах Збройних Сил України, які тримають оборону на визначених напрямках. Зокрема, по Авдіївці цілили 6 разів, а в районі Невельського та Зайцевого міни прилітали по одному разу.

Окрім мінометів, тут також проти українських воїнів використовувався одночасно увесь арсенал стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку російські найманці також обстрілювали наші позиції із гранатометів, кулеметів великого калібру, протитанкових ракетних комплексів в Пісках, Луганському, Новгородському, Опитному, шахті Бутівка.

На Маріупольському напрямку ворог неодноразово застосовував вогонь такої ж зброї у бік Новотроїцького і Мар’їнки, а на Луганському – в напрямку Новозванівки, Богуславського, Степного.

Аби втримати натиск ворога, наші бійці змушені були 12 разів відкривати вогонь у відповідь, але виключно зі стрілецької зброї та гранатометів, що не є порушенням Мінських домовленостей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: