fbpx

В зоні бойових дій український військовий отримав поранення

17:01, 07.02, 2016

У зоні АТО у районі Мар’їнки у світлу пору доби внаслідок снайперського обстрілу поранення отримав один український військовий, більше втрат протягом минулої доби сили АТО не понесли.

Про це на брифінгу 7 лютого повідомив речник АП з питань АТО Олександр Мотузяник, пише УП.

За його словами, протягом минулої доби кількість випадків порушення режиму тиші з боку бойовиків скоротилася до 47, з важкого озброєння противник продовжує епізодично застосовувати міномети.

Найбільшою активність бойовиків була поблизу Красногорівки.

"З боку Старомихайлівки бандформування почали обстрілювати українські позиції з мінометів калібру 82 та 120 мм, та припинили лише засвітла Тоді ворог випустив більше 75 мін у бік сил АТО", – зазначив речник АП.

У районі Донецького аеропорту не припинялися ворожі обстріли, важке озброєння при цьому не застосовувалося.

У напрямку Донецька на Світлодарській дузі відбулися дві провокації противника із застосуванням гранатометів та великокаліберних кулеметів.

"На північних околицях Горлівки спостерігалися бойові дії низької інтенсивності. У тому районі ворог загалом випустив 14 мін з мінометів калібру 82 мм по позиціях сил АТО, а також здійснив ряд збройних провокацій. На захід від Горлівки, поблизу Троїцького та Новгородського, НЗФ відкривали вогонь здебільшого вдень, застосовуючи гранатомети, озброєння БМП та стрілецьку зброю",  зазначив  Мотузяник.

Поблизу Троїцького ворог випустив 2 міни.

На Маріупольському напрямку поблизу Широкиного відбулася одна короткотривала збройна провокація, у напрямку Луганська триває абсолютне затишшя.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: