fbpx

В зоні війни поранили чотирьох військових

Суспільство 11:10, 19.11, 2017

Впродовж минулої доби у зоні війни посилилися обстріли українських позицій.

Протягом минулої доби противник провів 30 прицільних обстрілів позицій Збройних Сил по усій лінії зіткнення. У більшості випадків захисники України відкривали вогонь у відповідь зі зброї, не забороненої Мінськими домовленостями, повідомив прес-центр штабу сил АТО.

Ситуація у зоні АТО ускладнюється, підкреслив штаб. Російсько-окупаційні війська продовжують поступово збільшувати кількість обстрілів на різних ділянках лінії зіткнення та вести прицільний вогонь по оборонних укріпленнях ЗСУ.

На Луганському напрямку, ворог неодноразово обстрілював захисників Луганського, що на Світлодарській дузі. При цьому терористи застосовували 120- і 82-мм міномети, гранатомети, стрілецьку зброю та озброєння БМП.

З мінометів 82-го калібру, гранатометів і стрілецької зброї ворог бив по оборонцях Новотошківського та Новоолександрівки. Під гранатометний вогонь противника потрапили опорні пункти сил АТО у районі Зайцевого. Поблизу Кримського і Золотого застосовано стрілецьку зброю.

На Донецькому напрямку близько десяти мін різних калібрів противник випустив неподалік Павлополя. Застосовуючи піхотне озброєння, російські найманці також неодноразово порушували перемир’я у передмісті Авдіївки та на підступах до Пісків.

У результаті ворожих обстрілів 4 військовослужбовців сил АТО було поранено. Їм надано медичну допомогу та доставлено до військових лікарських установ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: