fbpx

В зону АТО відправився черговий загін працівників оперативних підрозділів міліції Прикарпаття

Суспільство 11:18, 25.11, 2014

Сьогодні в зону проведення антитерористичної операції вирушив черговий загін працівників оперативних підрозділів міліції Прикарпаття.

Правоохоронці не вперше вирушають на Схід виконувати свій священний обов′язок – захищати рідну державу, зокрема, вони завжди повинні бути першими й показувати приклад іншим. Провожаючі побажали міліціонерим сил і наснаги, мудрості та мужності, аби з честю виконати поставлені завдання і щасливо повернутися додому, повідомляє КУРС із посиланням на СЗГ УМВС в Івано-Франківській області.

Зведений загін сформований із числа працівників ОВС Прикарпаття, які добровільно зголосилися виконувати поставленні завдання на сході країни. До загону увійшли працівники апарату обласного управління, міськрайвідділів області та спеціальних підрозділів.

Очолив зміну правоохоронців начальник управління карного розшуку УМВС в області полковник міліції Ігор Бабюк. Він супроводжуватиме бійців до місця призначення і там безпосередньо протягом визначеного терміну буде координувати роботу зведеного загону.

Благословив бійців у далеку дорогу протоілерей Валерій. Окрім Божого благословення та теплого напутнього слова, отець подарував бійцям молитовники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: