fbpx

Василь Скрипничук побував у зоні АТО і зняв фільм про 5-ий батальйон

Суспільство 11:12, 29.07, 2014

Голова Івано-Франківської облради Василь Скрипничук побував у зоні дислокації 5-го батальйону територіальної оборони Івано-Франківської області та зняв разом з ОТБ "Галичина" документальні відеоматеріали.

Скрипничук повідомив, що став свідком проблем матеріально-технічного забезпечення прикарпатських бійців. За його словами, батальйон не забезпечений важкою зброєю та бронетехнікою, недостатньо забезпечений бронежителами і касками, предметами захисту і гігієни. 

Про виявлені порушення голова облради доповів у Генштаб. Там йому повідомили, що в найкоротші терміни виправлять недоліки, а сам прикарпатський батальйон один з найкращих. 

"Виявляється, наш 5-ий батальйон чи не найкраще забезпечений в порівнянні з іншими формуваннями", – говорить Скрипничук.

Як писав КУРС раніше, Василь Скрипничук пообіцяв матерям військовослужбоців 5-го батальйону зафіксувати матеріально-технічний стан військовослужбовців на відео. Цей відеоматеріал відзнятий і переданий кожному голові райдержадміністрації та міському голові в Івано-Франківській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: