fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Прикарпатський стронгмен Василь Вірастюк не лише буде худнути у телешоу "Зважені та щасливі", а й стане третім тренером

Прикарпатський стронгмен Василь Вірастюк не лише буде худнути у телешоу "Зважені та щасливі", а й стане третім тренером

Суспільство 18:05, 16.04, 2018

Як тренер Вірастюк опікуватиметься командою – цього разу в реаліті беруть участь батьки з дітьми. Богатир буде худнути разом із ними.

Телеканал СТБ розпочав зйомки восьмого сезону телешоу "Зважені та щасливі". Цього разу проект знову буде парним – боротись за здорове та щасливе життя, вирішувати проблеми з вагою, а разом з тим і між собою, будуть батьки та діти.  

Найсильніша людина світу, франківець Василь Вірастюк став третім тренером проекту. Це означає, що одній із команд доведеться худнути під його наглядом.  

Для своєї команди Вірастюк буде не тільки суворим наставником, але й прикладом – вперше на проекті буде тренер, який худне.

КУРС писав, що прикарпатський богатир Василь Вірастюк буде худнути у телешоу "Зважені та щасливі"

"Василь буде виконувати всі вправи разом зі своєю командою і щотижнево зважуватись з ними. Впевнений, це надасть його підопічним ще більше мотивації та духу суперництва – хіба можна працювати упівсили, коли поруч твій тренер так само важко тренується над собою?" – коментує директор шоу Євген Тунік.

Зйомки восьмого сезону "Зважених та щасливих" продовжаться до серпня, а прем’єра реаліті відбудеться восени 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: