fbpx

"Вавилонська бібліотека" везе на "Книжковий Арсенал" нове видання

Культура 21:12, 13.05, 2019

Через десять днів почнеться одна з найважливіших книжкових подій року — IX Міжнародний фестиваль "Книжковий Арсенал".

У 2019-му фокус-тема міжнародного фестивалю "Книжковий Арсенал" у Києві – співжиття, сусідство, порозуміння. Свої інтерпретації цієї теми запропонують кількасот учасників – видавництв і видавців, пропонуючи рішення, шляхи і формати, щоб співжиття, у його широкому і вузькому значенні, стало затишним.

Франківське видавництво "Вавилонська бібліотека" на фестиваль везе новинку – книжку "Сніданок з Борджіа" ДіБіСі П’єра, стенд №406.

"Ми також організовуємо подію "Інформаційні технології та комунікації в сучасній світовій літературі" у фокусі якої – книжка "Сніданок з Борджіа", – діляться видавці.

Це роман про неспроможність порозумітися з іншими людьми, незважаючи на – а можливо, і через – стрімкий розвиток комунікаційних технологій, оцінив книгу оглядач Деклан Бьорк, Irish Examiner.

ніданок з Борджіа"  це трилер з таємничими, як і його герої, подіями, з підказками, яких ви не помічаєте аж до завершення роману. А також вибуховим поєднанням іронії, комічності, хвилюючих подій та спостережень", – презентує роман ДіБіСі П’єра видавець.

КУРС писав, що "Вавилонська бібліотека" вже відкрила передпродаж на нову книжку

Передзамовити "Сніданок з Борджіа" можна тут.  

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: