fbpx

"Вавилонська бібліотека" видала особливий наклад книги "Маг" Джона Фаулза

Культура 19:26, 06.12, 2016

Започаткований у Івано-Франківську видавничий проект "Вавилонська бібліотека" отримав з друку подарункове видання українського перекладу роману Джона Фаулза "Маг".

Нагадаємо, переклад роману Джона Фаулза основним тиражем "Вавилонська бібліотека" підготувала разом із романом-антиутопією Олдоса Гакслі "Який прекрасний світ новий" до цьогорічного Форуму видавців.

Днями вийшов з друку особливий – подарунковий – тираж книги "Маг". Про це у мережі повідомив один з авторів проекту Роман Малиновський. 

"Підготовка книжки у проекті Вавилонська Бібліотека – це наче фільм "Цей шалений, шалений, шалений світ": ми дискутуємо, сперечаємось і намагаємось встигнути до дедлайнів. Так було і з "Магом" Джона Фаулза. І ось він нарешті з’явився.

Це наша перша книжка, надрукована двома різними тиражами, один – економ (він з’явився трохи раніше), інший – подарунковий (вийшов тепер). Я не поспішав з оголошенням про вихід книжки, аж поки з'явився подарунковий тираж – на якісному папері, з доброю поліграфією та виразними ілюстраціями. Саме такий, який відповідає всім стандартам Вавилонської бібліотеки",  презентував видання у Фейсбук Малиновський.

Видавці працювали над перекоадом та виданням книги впродовж трьох років.

"Це надзвичайно об’ємний роман, – відзначив Роман, – і я вдячний кожному учаснику цього проекту за витримку та наполегливість". Дякую Олег Король за переклад, Kirill Kirillov за ілюстрації, Yaroslav Zen за макетування, а Ярославу Довгану та Alla Zhurava за редаґування та коректуру.

А також я вдячний за підтримку всім іншим несамовитим людям, без яких ця книжка не була б саме такою (зараз я спробую всіх пригадати): дякую Олег ПарилякLiliia GogolIryna MalynovskaKhrystyna Mykhailiuk, Міреку Боднару, Олександра СергенюкViktor VintonyakViktor KimakovychDenys Ovchar. Дякую за колосальну підтримку юридичній компанії Moris Group

Книжка вийшла у Видавництво "КСД".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: