fbpx

"Вавилонська бібліотека" видає роман Курта Воннеґута "Буфонада, або Більше не самотні"

Культура 13:07, 02.09, 2018

Команда започаткованого в Івано-Франківську проекту "Вавилонська бібліотека" завершила роботу над восьмим романом Курта Воннеґута "Буфонада, або Більше не самотні", який вже у вересні вийде в українському перекладі.

"Цю книжку ми готували уважно і ретельно, як цього вимагає робота з романами Курта Воннеґута. Тепер книжка уже в друкарні",  йдеться на сторінці "Вавилонської бібліотеки" у Фейсбуці.

Видавці оголосили передпродаж "Буфонади". До 18 вересня ціна книжки 130 грн. Після завершення передпродажу ціна зросте до 180 грн.

Придбати її за посиланням>>>.

Про книгу:
Події роману "Буфонада, або Більше не самотні" Курта Воннеґута відбуваються в Сполучених Штатах Америки в недалекому майбутньому. Держава розпалася і втратила весь свій престиж, водночас зруйновано всю земну цивілізацію, у світі вирують природні й техногенні катаклізми. Попри це люди не втрачають доброти, сердечності та співчуття.

Роман поєднує в собі ориґінальний задум і блискучий авторський стиль. Автобіографічні спогади перевтілюються у карколомні пасажі фантазії, а парадоксальні ситуації та ґротескові персонажі описані з душевним теплом і ніжністю. "Буфонада, або Більше не самотні" сповнений м’якого гумору і тонкої іронії.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: