fbpx

"Важити 40 кг – це ненормально": plus-size модель Марія Павлюк про стандарти краси

Стиль життя 21:22, 18.01, 2018

Франківчанка Марія Павлюк, яка стала першою українською моделлю plus-size і прикрасила обкладинку глянцевого видання Cosmopolitan, в інтерв'ю журналу розповіла про своє життя після шоу та стандарти краси в сучасному світі.

“Комплекси та тривога – це все від ліні та небажання змінюватися. Некомфортно з новою вагою? Борися! Займайся спортом, переглянь харчування.

А якщо тобі добре у своєму нестандартному тілі, але ти зустрічаєшся з громадським осудом, не лінуйся тренувати характер. Навчися не сприймати думки, які тебе не стосуються. Усе працює в нашій голові”, – каже Марія Павлюк.

Не варто витрачати своє життя на задоволення чиїхось ілюзорних уявлень про ідеал, вважає модель. 

Вона стверджує, що вага та пишні форми не повинні в жодному разі ставати перепоною на шляху до успіху:

“Я хочу на своєму прикладі показати українським жінкам, що звичайна дівчина – зі звичайними формами, без стрункої фігури та сухого пресу – повинна рухатися до своєї мети та не давати суспільному осуду збити себе із власної дороги до мрії”.

Втім, навіть моделі plus-size мають певні параметри.

“Не більше 92 кілограмів. Більше 100 кілограмів – це вже нездорово. Але все ж таки ми, моделі, – наочна картинка того, що пишна жінка має право на визнання та любов.

Як і в будь-якому бізнесі, у моделінгу XL є свої правила. Я закликаю кожну дівчину не доводити себе до ожиріння. Але важити 40 кілограмів, вибачте мені, – це ненормально”, – додала Марія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: