fbpx

Вбивця 9-річної Мар'янки Захарук навчався у школі для розумово відсталих та був судимий за спробу зґвалтування

Суспільство 10:23, 19.06, 2015

28-річний Роман Ящевський, якого підозрюють у вбивстві 9-річної дівчинки у Рожневі, раніше був засуджений до двох років ув'язнення за спробу зґвалтування. Із в'язниці вийшов на півроку швидше – попав під амністію.

Про це йдеться у матеріалі Gazeta.ua.

“Спершу у справі про вбивство 9-річної дівчинки затримали двох неадекватних. Вони не розуміли, що від них хочуть, згодом їх відпустили. Підозрювали приїжджого  лисого, бородатого. У ці дні він з’явився у селі, поселився в закинутій хатині. Після цієї історії зник”, – каже місцевий підприємець 39-річний Михайло Халамандро.

За тиждень правоохоронці провели 50 експертиз, опитали майже 600 людей. Затримали місцевого жителя 28-річного Романа Ящевського. Він зізнався у скоєному.

У Рожневі кажуть, Роман навчався у школі-інтернаті для розумово відсталих. Його засудили на два роки за спробу зґвалтування.

Селян міліціонери не пустили на відтворення злочину. Бояться, щоб ті не вчинили самосуду.

“У нього в селі живуть мати й молодший брат Василь. Брат  розумний, працьовитий. Бідкається, як мають далі жити з таким гріхом”,  говорить Марія Ясінська.

Як повідомляв КУРС, ввечері 8 червня у селі Рожнів Косівського району знайшли тіло 9-річної дівчинки. На тілі дитини виявлені численні колото-різані рани. Однією з головних версій слідства було вбивство на сексуальному ґрунті. 11 червня на похорони дівчинки прийшли сотні односельчан

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: