fbpx

Вчора на дорогах Прикарпаття машини збили чотирьох пішоходів

Суспільство 07:29, 13.10, 2017

Аварії з потерпілими сталися в Івано-Франківську, Калуші та селі Клузів Тисменицького району.

О 9 рану в Калуші поблизу центрального входу у супермаркет “АТБ” водій “Фіат Добло”, рухаючись заднім ходом, збив 28-річного пішохода, якого КШМД було доставлено в Калуську міську поліклініку із діагнозом: садна передньої поверхні лівого колінного суглоба. Призначено амбулаторне лікування, інформує управління з питань цивільного захисту ОДА.

Приблизно о 10.00 год. в Івано-Франківську на вулиці Хіміків водій “Опель Астра” збив 63-річну жінку, яка переходила проїзну частину дороги поза межами пішохідного переходу.
Внаслідок наїзду пішохід отримала тілесні ушкодження у вигляді політравми та поміщена на
стаціонарне лікування відділення травматології Івано-Франківської ОКЛ.

О 19:37 год. у Клузові Тисменицького району водій “Мазда РХ-8” збив 38-річну жінку, яка переходила проїздну частину дороги поза межами пішохідного переходу. Потерпіла отримала тілесні ушкодження та була доставлена в ОКЛ з діагнозом: політравма.

Ввечері в Івано-Франківську водій “Мерседес С500” неподалік перехрестя вулиць Грушевського – Грюнвальдська збив 17-річного юнака, який переходив проїзну частину дороги поза межами пішохідного переходу, внаслідок чого останній отримав тілесні ушкодження та був доставлений в ОДКЛ з діагнозом: ЗЧМТ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: