fbpx

Вдома у раніше судимого калушанина поліція знайшла наркотики

Суспільство 14:25, 04.11, 2017

Працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Івано-Франківській області спільно із правоохоронцями Калуського ВП під час обшуку в помешканні підозрюваного виявили та вилучили наркотичні засоби.

Поліція проникла до помешкання підозрюваного в ході раніше розпочатого кримінального провадження, передбаченого ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, зберігання наркотичних засобів) КК України. 

Так, у 27-річного жителя м. Калуша, раніше судимого, виявили та вилучили макову соломку, три літри екстраційного опію та посуд, за допомогою якого зловмисник виготовляв у домашніх умовах наркотичні речовини, повідомляє Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Вилучені речовини направили на експертизу, проводиться перевірка.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: