fbpx

Вдова загиблого бійця АТО із Лубенщини отримала путівку до Буковелю

Суспільство 13:46, 17.09, 2018

Вдова загиблого в АТО бійця Валентина Крутько отримала запрошення від громадського руху "Країна гідності і правди" народного депутата Олександра Шевченка на сімейний відпочинок у туристичному комплексі "Буковель".

Сертифікат жінці вручив голова Полтавської обласної організації УКРОПу, депутат Полтавської обласної ради Сергій Соловей під час проведення футбольного турніру пам’яті загиблого воїна Романа Крутька.

"Час притуплює біль втрат. Але ми не маємо морального права забувати своїх Героїв, які відійшли у вічність. Саме тому дуже важливо підтримувати сім’ї бійців, загиблих у війні з Росією. Це той мінімум, який ми можемо зробити, проявивши свою вдячність Героям", – сказав Сергій Соловей.

Після смерті чоловіка у 2014 році Валентина Крутько сама виховує двох доньок. Спільно з друзями, побратимами Романа, вона заснували районний футбольний турнір. Проведення щорічних спортивних змагань для дитячих та дорослих футбольних команд Лубенського району жінка вважає своїм обов’язком. Для неї це спосіб увіковічнити пам'ять коханого та пропагувати здоровий і спортивний спосіб життя серед молоді.

"Коли жінка втрачає чоловіка, свою опору, то спершу дуже важко. Поховати коханого – це великий біль. Ще тяжче, коли на твоїх руках залишаються діти. Подібні удари долі все ж зміцнюють. Ми, вдови захисників, не маємо права на слабкість. Наше сьогоднішнє завдання – це вкладати всі сили в підростаючих українців. Важливо навчити їх любити свою Батьківщину і бути готовими за неї постояти",  сказала Валентина Крутько.

До цього Валентина Крутько про курорт "Буковель" чула лише з телевізора. Говорить, що, працюючи лікарем, сама таку вартісну поїздку собі дозволити б не могла.

"Я дуже вдячна за підтримку всім небайдужим. Поїздка у найкращий туристичний комплекс України – це хороший і потрібний подарунок",  зауважила вона.

На правах реклами

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: