fbpx

Велелюдною ходою та вічем вшанували пам'ять героїв Небесної сотні у Долині

Суспільство 11:11, 21.02, 2015

У першу річницю трагічних подій на Євромайдані Долинщина вшанувала Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії та європейське майбутнє України.

Основний захід до Дня Героїв Небесної Сотні розпочався ходою від адміністративного будинку Долинської районної державної адміністрації до стелли Героїв Небесної Сотні. Керівництво та працівники районної влади та органів місцевого самоврядування, учасники буремних подій Майдану та АТО на Сході України, представники громадських організацій, волонтери, молодь Долинщини, представники засобів масової інформації з болем у серці та сльозами на очах згадали загиблих учасників Революції Гідності та вшанували їхню світлу пам'ять, передає КУРС з посиланням на прес-службу Долинської РДА.

1

2

Представники духовенства різних конфесій району відправили поминальну панахиду за упокій душ Героїв Небесної Сотні та всіх, хто загинув у боротьбі за незалежність своєї держави. У спільній молитві учасники заходу помолилися за Небесну Сотню та встановлення миру і спокою в Україні. У своїх зверненнях до присутніх священики згадували трагічні лютневі події минулого року, згадували українську молодь, яка вийшла неозброєною проти "до зубів" озброєного ворога і загинула у нерівній боротьбі за життя у вільній, чесній та багатій Україні. Представники духовенства закликали краян гуртуватися і єднатися, щоб продовжити і завершити їхню боротьбу, щоб їхня жертва не була марною.

До стелли Небесної Сотні учасники зібрання поклали квіти та запалені лампадки. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих Героїв України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: