fbpx

"ВелоКосів" відкриває цього літа нові перспективи

Стиль життя 11:44, 14.07, 2014

Українські велосипедисти, які серйозно займаються цим видом спорту, беруть участь у змаганнях, комерційних кубках, зазвичай розпочинали сезон тренувань у Криму. У зв'язку з анексією цієї території вирішили відгукнутись на пропозиції Косівської організації.

Велосипедистам не тільки підійшли веломаршрути і умови перебування в наших Карпатах, але й припала до душі нова ініціатива –​ активний відпочинок для дітей, інформує ОДТРК "Карпати".

"Коли розпочиналася "ВелоКраїна", ми намагалися в міжсезоння працювати на те, щоб притягнути в Карпати на "ВелоКосів" активних велотуристів. Ми дуже багато реклами давали з цього приводу, затягували велотуристів, розповідали їм, але мало хто вірив. Так сталося, що весною Криму вже не було і поїхали вони до нас. Їм надзвичайно сподобалося. Це були і батьки, і діти, які, окрім того, ще й на роликових ковзанах катаються. Ці малі –​ в різних категоріях чемпіони України. Один із батьків, побачивши, що тут є сприятливі умови для проведення навчально-тренувальних зборів, звернувся із проханням посприяти. Ми погодились", –​ розповідає керівник проекту "ВелоКосів" Ростислав Мартинюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: