fbpx

Велопарад панянок, SportFest IF і екскурс у фантастичний світ: чим зайнятися на вихідних у Франківську

Суспільство 08:38, 05.08, 2017

Ці вихідні запропонують франківцям широкий спектр занять – фізичних, естетичних, інтелектуальних. Головне, що прожити їх у місті буде цікаво.

Стріляти, "йожитися", грати в волейбол: стати частиною SportFest IF

1

Спортивний фестиваль SportFest IF пройде в Івано-Франківську 5-6 серпня на території біля Німецького озера. Участь у всіх заходах фесту – безплатна. Старт – з 9.00, фініш – о 22.00.

У програмі фестивалю – понад 20 індивідуальних та командних видів спорту, танці, лекторій, дитячі розваги, повідомляють організатори. Родзинкою фесту, як обіцяють, стане окрема локація Z-Games – найбільшого у Східній Європі спортивно-музичного фестивалю, представники якого проведуть майстер-класи з чотирьох видів спорту.

Відпочити та підкріпитись можна буде прямо на території фестивалю – на фуд-корті.

Детальну інформацію про SportFest IF, програму та новини події можна знайти на сторінці у Facebook: https://www.facebook.com/sportfestif/

В програмі фесту:

– Командні види спорту: лазертаг, петанк, бейсбол, алтимат, пляжний волейбол, футбол, пейнтбол, фрізбі.
– Індивідуальні види спорту: фітнес, йога, бадмінтон, паркур, настільний теніс, ВМХ, альпінізм, диск-гольф;
– Спортивний лекторій: майстер-класи та лекції від провідних спортсменів та тренерів.
– Дитяча зона: розваги, естафети, майстер-класи.
– Запальні танці: сучасні та соціальні. А також майстер класи.
– Зона food court.

Вигуляти капелюшок і велосипед

2

Велопарад дівчат в Івано-Франківську пройде 6 серпня. Темою сьомого велопараду дівчат буде морська тематика. Цьогорічний морський дрес-код, зазначають організатори з мистецької галереї "Бастіон", принесе море позитивних емоцій, посмішок, гарних фото та увагу чоловіків. І заохочувальні призи. 

Маршрут: 

Площа Бастіону – Низова – майдан Шептицького – Галицька – площа Ринок – Лесі Українки – Галицька – Сотника Мартинця – Михайла Грушевського – Петрушевича – Франка – Січових Стрільців – Шевченка – парк. ім. Шевченка
Панянки виїдуть об 11 годині з Бастіону і о 13.00 урочисто фінішують в міському парку.

Реєстрація : 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe9E0wKJFnAcUh4PiAT0-l8XATdBhr2iva-CStAvQlsYOVhQQ/viewform

Дізнатися про зв'язок харчування і жіночого здоров’я

3

У ресторані Zdorovyй (вул. Володимира Великого, 10б) сьогодні з 18.00 до 19.30 лекція і міні-практикум від Лічниці Ткачука.

Можливість пригадати про особливості "роботи" організму жінки. Здорове харчування та активний спосіб життя – це основа гормонального балансу. А гормональний баланс – це невід'ємна складова нашого настрою, емоцій, здоров'я та продуктивності.

Лекцію "Збалансоване харчування – запорука жіночого здоров'я" прочитає жіночий лікар Ірина Бачинська. Поговорять про те, як їжа впливає на загальне здоров'я, стан шкіри, волосся та м'язів. Як досягти ідеального балансу та завжди почуватись добре.

Вхід – вільний.

Малювати з дітьми гори в легендарній Криворівні

4

"Серпневий Карпатський пленер з Віталіною Масловою. Криворівня". Художниця, координатор проекту відновлення ветеранів у "Творчій криївці" Віталіна Маслова проводить пленер на Верховинщині у дорослих і – вперше – у дитячих групах. "Лишається зручна можливість для батьків: ми орагнізуємо дитячі групи, в яких Ваші дітки цікаво та корисно проводитимуть час, поки Ви малюєте. Для участі в пленері не потрібно мати художній досвід: достатньо лише Вашого бажання!"  запросила художниця.

Пленер проходить з 6 до 13 серпня. Потрібна реєстрація – деталі у Фейсбук: 

Дізнатися про філософію фентезі

5

Сьогодні, в суботу, 5 липня, у громадському ресторані Urban Space 100 зберуться фани фантастики і фентезі. Разом із доцентом кафедри теорії та історії культури, викладачем ЛНУ ім. І. Франка Ігорем Колесником шукатимуть відповіді на питання: Які основні філософські питання ми можемо знайти у фантастиці та фентезі? Чи можемо ми бути серйозними, коли роздумуємо над "Володарем персня"? Чи не втікаємо ми від реальності, захоплюючись фантастичним? І чому сучасним молодим людям усе-таки потрібне фентезі?

Зустріч – о 17.00. Вхід – вільний.

Відкрити портал між світами

Фентезі з елементами вестерну – фільм "Темна вежа" за мотивами оповідань Стівена Кінга, що йде в кінотеатрах Франківська, пропонує відкрити портал між світами і опанувати світлими силами.

Наш світ не єдиний, уважає режисер. Портал в інші світи – Темна Вежа. Вона ж охороняє світи від навали темних сил. Роланд Діскейн – останній Стрілець – давній орден, метою якого є захист людей від зла. Роланд повинен знайти Темну Вежу і не дати своєму злому ворогові Уолтеру О'Діму (також відомому як Людина в чорному) зруйнувати її. Якщо ж О'Дім досягне успіху, всі світи поринуть у хаос і страх, адже темні сили вирвуться на свободу. Не дати злу правити світами може тільки останній Стрілець.

Сеанси у кінотеатрі Люм'єр:

10:00   -–  12:00   –   16:10   –   18:15   –   20:20   –  22.35.

Вартість квитків – 50-60 грн.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: