fbpx

Велосипедиста, який у Франківську в'їхав у пішохода і вистрілив у нього з пневмата, взяли під варту

Суспільство 20:15, 08.11, 2018

Суд обрав запобіжний захід 41-річному іванофранківцю, який одного чоловіка побив, а в іншого – стріляв із пневматичної зброї. За клопотанням прокуратури зловмисника взяли під варту.

Івано-Франківська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом хуліганства із нанесенням тілесних ушкоджень.

Як писав КУРС, стрілянина сталася 3 листопада на вулиці Довженка в Івано-Франківську. Велосипедист в'їхав у пішохода та розпочав з ним сварку. Під час конфлікту нападник кілька разів вистрілив у потерпілого з пневмата.

Напередодні цей самий хуліган без причин накинувся на жінку. Перехожий чоловік заступився за жінку, а нападник кинувся навтьоки. Перехожий наздогнав його, але той витягнув зброю і пригрозив, що вистрілить, якщо чоловік не вступиться.

Порушнику повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 4 ст. 296 ("Хуліганство") КК України, та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, повідомили у прес-службі прокуратури Івано-Франківської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: