fbpx

Великі штрафи не злякали прикарпатців: за три тижні в області затримали понад сотню п'яних водіїв

Суспільство 09:59, 02.09, 2016

В Івано-Франківській області триває місячник безпеки дорожнього руху. Працівники поліції проводять заходи щодо покращення стану дорожнього руху.

За словами т. в. о. заступника начальника ГУ НП в Івано-Франківській області полковника Андрія Прусака, більшість запланованих заходів уже реалізовано.

У порівнянні з минулим роком вдалося зменшити аварійність на дорогах області на 20%. З 12 серпня на дорогах загинули п’ятеро осіб, ще 23 – травмовані. Найскладніша ситуація у Верховинському, Калуському та Коломийському районах.

Підполковник Андрій Лібрик повідомив, що з 12 серпня в області зареєстровано 702 порушення правил дорожнього руху, з них 108 за кермування у стані алкогольного сп’яніння.

"Не дивлячись на великі санкції за ці порушення, водії і далі продовжують порушувати", – сказав Андрій Прусак.

Як повідомляв КУРС, в Україні значно зросли штрафи за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Водію, якого вперше затримають за кермом п’яним, доведеться сплатити понад 10 тисяч гривень штрафу.

Також поліцейські виявили шість автомобілів, які знаходилися у розшуку, та зафіксували чотири факти пасажирських перевезень без відповідних ліцензій. Місячник безпеки дорожнього руху в Івано-Франківській області триватиме до 12 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: