fbpx

Вертоліт ДСНС моніторить підтоплення на Прикарпатті: у воді залишаються понад 500 будинків

Суспільство 18:24, 22.05, 2019

На Прикарпатті залишаються підтопленими 557 домогосподарств у 25 населених пунктах Богородчанського, Тисменицького, Надвірнянського районів, у містах Калуш та Івано-Франківськ.

Інформацію щодо наслідків стихії на території Івано-Франківської області станом на 16:30 22 травня повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Підтоплено 557 домогосподарств у 25 населених пунктах Богородчанського, Тисменицького, Надвірнянського районів, містах Калуш та Івано-Франківськ. 
 
У місті Тисмениця та селі Підпечари Тисменицького району виставлено рятувальні пости для перевезення мешканців через місця переливу води. 
 
Від ДСНС для відкачування води та надання допомоги населенню залучено 14 одиниць техніки, 12 мотопомп та 54 працівників.
 
Від початку робіт підрозділи ДСНС здійснили 66 виїздів для надання допомоги населенню, під час яких евакуйовано 60 осіб, з них 12 дітей та 10 автомобілів. Працювали понад 200 рятувальників та більш як 70 машин. 
 
Сьогодні на Прикарпаття прибула оперативна група ДСНС України під керівництвом заступника директора Департаменту реагування на НС Василя Сніцара.
 
Для моніторингу ситуації на території області вилетів вертоліт Н225 Super Puma з мобільною оперативною групою ДСНС на борту.
 

На цей час відомо, що рівень води поступово спадає. Опадів не спостерігається.

1

КУРС писав, що ситуація нормалізується, – рятувальники і синоптики про негоду на Прикарпатті

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: