fbpx

Весільний фестиваль, МамаФест чи гавайська вечірка на лижах: плануємо вікенд

Стиль життя 07:50, 30.03, 2019

Виборча лихоманка підходить до завершення. Окрім того, що свідомі громадяни у неділю підуть на виборчі дільниці, часу на відпочинок та розваги буде достатньо. Теплий вікенд обіцяє багато яскравих і веселих подій. Тож КУРС рекомендує відключитися від стресів та провести час з рідними чи друзями цікаво і корисно.

Весільний фестиваль

Протягом двох днів в Івано-Франківську триватиме вже ювілейний п’ятий "Весільний фестиваль". Організатори, дизайнери, візажисти, стилісти, перукарі розкажуть та покажуть найновіші тенденції весільної моди.

Завершенням виставки стане вдаване весілля, яке вже стало хорошою традицією, в якому всі охочі зможуть взяти безпосередню участь. Умови участі в шоу-програмі протягом дня, а також участі в шоу-програмі на вдаваному весіллі обговорюються індивідуально. Додаткова інформація за номерами телефонів: +38 (066) 994-09-96, +38 (098) 038-30-00.

1

Де: Passage Gartenberg.

Коли: 30 березня, 10:00.

Ціна: безкоштовно.
 

 #МамаФест_ІФ

Зібралися якось матусі "з району". Нумо, думають, щось цікаве організуємо, бо вже весною пахне. І придумали вони #МамаФест_ІФ! Та вирішили згадати свій "цікавий стан", як в очікуванні дива мільйон разів перекладали ніжні пеленочки, бодіки і купу інших цікавостей, як придивлялися до пузіка й мріяли про скору зустріч.

Наші матусі були ду-у-уже досвідченими в таких справах і розуміли добре потреби вагітних та післяпологовий період. Тому й вирішили зібратися, щоби не нудьгувати, зустріти теплу весну разом й обмінятися досвідом з іншими (ну, бо то гріх не поділитися).

2

Запросили багато цікавих експертів з питань здоров'я, вагітності, пологів, батьківства. І як же без майстер-класів?

Буде цікаво і татусям. А ще можна приходити з дітьми, собаками, роверами…

Особливим подарунком буде фотозона, де професійна фотографиня робитиме чудові світлини для всіх охочих.

Ну, і як без таємної кімнати, де будуть відбуватися секретні розмови і занурення в іншу культуру?

Про все це читайте в програмі >>.

Обирайте щось цікаве для себе і реєструйтеся за посиланням >>.

Окрема реєстрація для участі в Ярмарку-розпродажі, де можна буде продавати, обмінюватись, дарувати і отримувати в подарунок дитячі речі, аксесуари, одяг для вагітних та інше.

3

Де: Відкритий простір Miculab. МіжCulturна Labораторія (Молодіжна, 54).

Коли: 30 березня, 10:00.

Ціна: безкоштовно. На майстер-класах оплата матеріалів 20-50 грн.
 

Гавайська вечірка у "Буковелі"

Із потеплінням оксамитовий сезон у "Буковелі" зустрічатимуть весело. Сьогодні, 30 квітня, тут організовують "гавайську вечірку".

На гостей чекають весняні DJ сети, конкурси, подарунки та яскраві враження.

Усі зареєстровані учасники у літніх, купальних чи інших екстравагантних костюмах отримають одноденний скіпас безкоштовно.

Початок реєстрації учасників об 11:00. О 12:00 масовий з'їзд та продовження "гавайської вечірки" біля кафе "Кнайпа".
До початку залишається мало часу, але ви все ще встигаєте!

4
Де: Буковель, верхня станція витягу №7.

Коли: 30 березня, 11:00.

Ціна: безкоштовно у купальниках чи цікавих літніх костюмах. Попередня реєстрація листом на пошту.
 

Читати Гаську Шиян

І не лише читати! Сьогодні в Івано-Франківську відбудеться зустріч з письменницею Гаською Шиян та презентація нового довгоочікуваного роману "За спиною".

Війна на Сході ставить перед вибором не лише чоловіків, але й їхніх жінок і подруг. І не кожна з них готова піддатися суспільному тиску і погодитися із загальноприйнятим сценарієм та прийняти роль, яка належиться жінці, яка чекає в тилу. В основі роману історія 27-річної Марти. Її бойфренд у зв’язку з війною на сході нашої країни отримує повістку і вирішує проміняти затишне життя, хорошу роботу і саму Марту на бліндажі. Це руйнує звичний стан речей і їхнє сприйняття. Врешті дівчина і сама вирішує змінитись та переосмислити реальність. Ситуації, люди, локації – все це підштовхує саме до цього.

Новий роман Гаськи Шиян зачіпає багато болючих і потрібних до обговорення у наших реаліях тем, як-то військовий і моральний обов’язок, стереотипи суспільства, відчуття безпеки в сучасному світі, патріотизм, націоналізм, ставлення до переселенців, двомовність, порівняння культур і зрештою роль жінки, її сексуальності та її прав і свобод.

5

Де: Книгарня "Є", вул. Мазепи, 3.

Коли: 30 березня, 16:00.

Ціна: безкоштовно

 

В театр

Сьогодні у Франківському драмтеатрі можна переглянути виставу, яка претендує на український театральний Оскар. В номінації "За найкращу музичну виставу у жанрі опери/оперети/мюзиклу" представлений Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. І. Франка – "Гуцулка Ксеня". Вистава також стала переможцем обласної премії імені Віталія Смоляка в галузі театрального мистецтва у категорії "Професійне театральне мистецтво"

За сюжетом, у 1936 році до Ворохти прибувають зі США українські емігранти, щоб знайти молодому хлопцеві наречену в Карпатах. Батько заповідав йому мільйон доларів, але за умови, якщо він знайде на історичній батьківщині "свідому українку" і одружиться з нею.

Та що тут розповідати? Це треба побачити.

6

Де: Франківський драмтеатр, вул. Незалежності, 42.

Коли: 30 березня, 18:00.

Ціна: 50-150 грн.
 

Концерт у "таємній кімнаті"

Це буде вже другий концерт у таємному місці. Організатори проаналізували побажання глядачів і скоротили час виступу кожного виконавця до 25 хвилин.
Місце проведення концерту ті, хто зареєструвався, дізнаються в електронному листі, а імена музикантів – безпосередньо перед їх виступом.
7

Де: секретне місце

Коли: 30 березня, 19:00.

Ціна: безкоштовно

КУРС бажає гарних вихідних!

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: