fbpx

Весняні канікули у школах Франківська перенесли

Суспільство 07:06, 20.03, 2018

У зв'язку з призупиненням навчання в школах Івано-Франківська Департмент освіти міста переглянув навчальний план.

Навчальний план, який на початку року затвердили для всіх загальноосвітніх шкіл Івано-Франківська, переглянули щодо весняних канікул. Як повідомила КУРСу заступник начальника Департаменту освіти Наталія Микула, за погодженням з директорами ЗОШ вирішили зберегти весняні кнікули. 

Попередньо йшла мова про можливі відпрацювання у зв’язку з тривалим карантином, який був запроваджений у навчальних закладах Франківська через захворюваність на кір цього року. 

Вирішили, що весняні канікули в школах міста розпочнуться з 2 квітня і триватимуть до 10 квітня. 

"За календарем останній навчальний день буде 30 березня, а останній вихідний у дітей – 9 квітня, – пояснила фактичну тривалість канікул Наталія Микула. – Вирішили перенести канікули на передвеликодний, Страсний, тиждень, оскільки маємо досвід, що чимало батьків відпрошують своїх дітей, щоби поїхати до рідних. Так само педагоги хочуть відвідати Хресну дорогу тощо. Перенесення та тривалість канікул узгодили з усіма директорами, отримали від них погодження".

Відтак останній навчальний семестр триватиме з 10 квітня до 25 травня – в цей день у всіх школах Франківська пролунає останній дзвоник. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: