fbpx

Два ветерани з "Бандерівського схрону" виступлять на національних "Іграх Нескорених"

Суспільство 15:10, 11.03, 2018

У Львові відбувся відбір до збірної України "Ігор Нескорених-2018". У фінал пройшли двоє прикарпатців від Центру реабілітації учасників АТО та їх сімей "Бандерівський схрон".

За підсумками тестувань обрані учасники потраплять на національні змагання, які визначать остаточний склад команди з 15 учасників. Саме вони представлять Україну на "Іграх Нескорених-2018" в Сіднеї у жовтні цього року, повідомляє invictusgames.in.ua.

Участь у тестуваннях взяли 51 ветеран та 15 діючих військовослужбовців (9 – ЗСУ, 4 – Нацгвардія, 1 – Державна прикордонна служба, 1 – Нацполіція), в тому числі дві жінки. Всього до львівських випробувань долучилось 66 осіб. 

Серед них – ветерани з Прикарпаття Ігор Гайдайчук та Руслан Косенко.

"Пройшли відбір. Тепер будемо шукати гроші для Ігоря Гайдачука, щоб придбати олімпійський лук, а для Руслана велосипед. В травні маємо бути в Києві", – поділився в мережі керівник "Бандерівського схрону" Ігор Чернецький.

Він пояснив, що лук та байк потрібні, щоби підготуватися до фінальних змагань. 

Найближчим часом тестування пройдуть ще у двох українських містах – 17 березня в Одесі та 24 березня в Києві. Після аналізу результатів організаційний комітет Ігор Нескорених в Україні сформує групи спортсменів, які продовжать підготовку за окремими дисциплінами. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: