fbpx
  • Головна
  • Новини
  • "Від сесії до сесії муніципальні вєсті": Кухарук відзвітував про роботу "Муніципальної варти"

"Від сесії до сесії муніципальні вєсті": Кухарук відзвітував про роботу "Муніципальної варти"

14:47, 27.10, 2017

Керівник франківської "Муніципальної варти" Богдан Кухарук перед звітом на сесії міськради почав вручати нагороди. Він вручив Марцінківу відзнаку "Гарпун" за допомогу батальйону спеціального призначення "Гарпун". Також відзнаки отримали депутати Онуфріїв та Гавриш.

Після цього Богдан Кухарук перейшов до звіту зі словами "Від сесії до сесії муніципальні вєсті". 

Кухарук подякував представникам Нацполіції та патрульним за допомогу в роботі "Варти". Перелічив випадки, в яких брала участь муніципальна варта: продаж алкоголю неповнолітнім, надання допомоги людям на вулиці, протоколи про адміністративні правопорушення, участь у пошукових операціях, допомога у ліквідації наслідків від падіння дерев, допомога рятувальникам у ліквідації пожеж, підтримка правопорядку під час футбольних матчів, про п’яних у громадських місцях. У презентації показав фотографії п’яних, які спали на вулицях, на газонах міста. 

Наприкінці Руслан Марцінків подякував працівникам муніципальної варти за рік роботи і зауважив, що не завжди вони можуть вирішити проблеми, які в компетенції Нацполіції чи патрульних.

"Коли громада бореться за локомотиворемонтний завод, муніципальна варта взяла на себе охорону і не допускає розікрасти його",  зазначив Руслан Марцінків. 

Депутат Адріан Волгін зазначив, що муніципальна варта працює не "за дякую", а отримує зарплати з міського бюджету, і запевнив, що буде присікати випадки, коли муніципальна варта займається кришуванням та рейдерством. Що мав на увазі Волгін, загалу невідомо, але Кухарук зрозумів і пояснив, що "група муніципальної варти прибула на виклик власника бізнесу, у якого був конфлікт з іншими особами".

"Наші працівники були там, щоб конфлікт не перейшов до фізичного впливу, а сторони домовилися на словах",  пояснив Кухарук.

Волгін також зазначив, що порахував, скільки протоколів припадає на одну групу муніципальної варти в день – по півпротокола на пару вартових. 

Врешті, 35 депутатів проголосували за питання "Про звіт про діяльність КП "Муніципальна варта" за період 2017 року" – звіт взяли до відома. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: