fbpx

Від штормового вітру найбільше потерпіло Прикарпаття

Суспільство 08:59, 06.10, 2017

Сьогодні вночі західними областями пронісся буревій. Без світла залишилися населені пункти у семи областях.

Через складні погодні умови – пориви вітру – у ніч на п'ятницю, 6 жовтня, в Україні залишилися без світла 195 населених пунктів у 7 областях.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"У ніч із 5 на 6 жовтня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, пориви вітру), через спрацювання системи захисту ліній електропередач сталося знеструмлення 195 населених пунктів у 7 областях, а саме: Івано-Франківська – 48 н. п., Львівська – 44 н. п., Волинська – 42 н. п., Рівненська – 23 н. п., Закарпатська – 18 н. п., Тернопільська – 17 н. п., Чернівецька – 3 н. п.", – йдеться у повідомленні.

До відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Як повідомляє управління ДСНС в Івано-Франківській області, на Прикарпатті без електропостачання 28/20 населених пунктів, 278 трансформаторних підстанцій та 9/5 ліній електропередач у Верховинському, Косівському, Рогатинському районах та на території Яремчанської міськради.

Пізніше прес-служба "Прикарпаттяобленерго" повідомила, що станом на 9:00 повністю без світла перебуває 21 населений пункт частково – 8. Найбільше від нагоди постраждали населені пункти Верховинського та Галицького районів. Вимкнення також були зафіксовані у Косівському, Тисменицькому, Надвірнянському, Рогатинському та Яремчанському районах. 

На місцях аварій уже працюють ремонтні бригади обленерго, які докладають максимальних зусиль, щоб якнайшвидше відновити постачання електроенергії.

У обленерго просять споживачів бути в негоду максимально обережними на вулицях, поблизу дерев та під час перебування поруч з електролініями, а у випадку аварій негайно телефонувати у Кол-центр компанії за номером 0 800 50 40 20.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: