fbpx

Від сьогодні на двох дорогах на Франківщині поліція вимірятиме швидкість руху автомобілів

Суспільство 14:03, 13.05, 2019

Від сьогодні патрульна поліція буде використовувати на дорогах України більше приладів TruCAM. Додатковий контроль буде на ділянках з підвищеною аварійністю, причиною якої є переважно саме перевищення дозволеної швидкості.

Про це у Facebook повідомив заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький

Він опублікував карту з проблемними ділянками, де працюватимуть прилади TruCAM. Нові ділянки позначені червоним.

1

Олексій Білошицький також зазначає, що для водіїв буде опублікована карта з нанесеними ділянками використання приладів, у місцях вимірювання будуть попереджувальні знаки, а також службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

В Івано-Франківській області буде дві такі точки: вулиця Крихівецька в Івано-Франківську та траса Н-10 (Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига) у напрямку Івано-Франківська. У напрямку Чернівців такий прилад працює з жовтня 2018 року.

Читайте також: Три автодороги на Франківщині увійшли в ТОП найнебезпечніших в Україні

"Все максимально відкрито і з максимальним попередженням, адже наша мета – не притягнути до відповідальності якомога більше, а попередити правопорушення, знизити швидкість. Залишається тільки одне – пильнувати за знаками і не порушувати… І пам’ятати: "Швидкість – вбиває". Для тих, кому такого наполегливого попередження виявляється недостатньо, авжеж, загрожує відповідальність  штраф 255 грн (перевищення понад 20 км/год.) або 510 грн (перевищення понад 50 км/год.)",  йдеться у дописі.

Від початку використання приладів (жовтень 2018 р.) патрульні поліцейські склали понад 138 000 постанов за перевищення швидкості.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: