fbpx

Від сьогодні у Франківську поліцію можна викликати через мобільний додаток "My Рol"

Суспільство 14:22, 01.08, 2018

Запустили додаток "My Рol" представник компанії розробника Дмитро Кібзун та начальник обласної поліції Володимир Голубош у Ситуаційному центрі.

"Закономірно, що в сучасному світі люди все більше надають перевагу в спілкуванні за допомогою месенджерів та чатів. Тому ми не можемо не підтримувати новітні технології, тим більше, що вони дійсно мають свої переваги. Адже коли на реагування важлива кожна секунда, яка може врятувати чиєсь життя, то впровадження цих новітніх технологій є необхідністю", – зазначив представник компанії розробника Дмитро Кібзун. 

У поліції зауважують, що кнопку "SOS" слід використовується лише у випадках загрози життю та здоров’ю та в той час, коли людина не має змоги зателефонувати на "102", інформує прес-служба Нацполіції в Івано-Франківській області.

За кілька секунд на моніторі диспетчера з’являється інформація про причину виклику, особу, яка потребує допомоги, а також місця її перебування. Таким чином суттєво зменшується час на обробку повідомлення і значно пришвидшується реагування поліції на виклик.

Особливо це буде актуально і корисно для іноземців, які не знають мови та не можуть пояснити адресу свого перебування, а також туристів, які, можливо, заблукали у гірській місцевості. 

Про переваги функцій мобільного додатку, які допоможуть в роботі поліцейських, розповів керівник поліції Івано-Франківщини Володимир Голубош.

"Перш за все мобільний додаток для поліцейського корисний своєю оперативністю надходження повідомлень про ту чи іншу подію від громадян, що дає змогу більш ефективно спрацювати поліції у розкритті злочину, затриманні злочинців чи забезпечити відповідне реагування на правопорушення", – зазначив очільник прикарпатської поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: