fbpx

Від сьогодні у франківських тролейбусах та автобусах №27 можна їздити за SMS

Суспільство 12:01, 02.10, 2018

У муніципальному транспорті Івано-Франківська запровадили нову послугу – безготівкову оплату проїзду за SMS. Такий квиток діє протягом години.

Сьогодні КП "Електроавтотранс" ІФ разом з Kyivstar презентує ще один спосіб безготівкової оплати проїзду у транспорті – оплати проїзду за допомогою SMS-повідомлення. SMS-квиток поширюється виключно на транспорт комунального підприємства – а це тролейбуси та автобуси маршруту №27. 

Про нововведення сьогодні на прес-конференції розповів міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків та представники компанії "Kyivstar".

"Важливо, що сервісів для обслуговування більшає. Це вимога часу. Ми одне з перших міст, де реалізовуватиметься така послуга. Важливо, щоб наш громадський транспорт ставав комфортнішим. Дякуємо нашим партнерам, що долучаються до покращення обслуговування нашого транспорту", – наголосив Марцінків.

Після цього Руслан Марцінків підписав меморандум про співпрацю з компанією Kyivstar.

1

Для оплати проїзду за допомогою SMS-повідомлення необхідно:

✔обрати потрібний код з таблиці (S чи P залежно від виду квитка, далі A чи B залежно від виду транспорту і цифра з номером маршруту. Текст набирати латиницею (!).
✔надіслати SMS з цим текстом на номер 877
✔показати водію чи контролеру-касиру SMS-квиток, який вам надійде у відповідь.

Вартість SMS-повідомлення становить 2 грн чи 1 грн, залежно від виду квитка у тролейбусах та 4 грн в автобусах маршруту №27. Квиток діє протягом однієї години.

Послуга доступна всім абонентам передплачуваного мобільного зв'язку "Київстар". 

2

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: